Algemene voorwaarden

Bestelling

De bestellingen, betalingen en verzendingen verlopen via Ilse Kleijer. Tijdens het bestellen kun je kiezen of je via iDeal of vooruit wilt betalen. Eventuele kortingscodes kun je invoeren tijdens het bestellen. Bij vooruitbetaling houd ik de bestelling 5 werkdagen voor je vast, is je betaling niet binnen die 5 werkdagen binnen dan vervalt de order.

Vormgeving boek en werkboek

Rug, dikte en vormgeving kunnen ietwat afwijken van de mockup afbeeldingen.

Verzending en betaling

Na ontvangst van je betaling zal de bestelling binnen 3 dagen verstuurd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ontvang je hierover een e-mail. Je kunt ook kiezen om de bestelling op te halen in Almelo. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling klaar ligt. Verzendkosten zijn conform de prijzen van de pakketdienst, Ilse Kleijer verzendt via Postnl.

Privacy

Op de website worden een aantal persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de afwikkeling van de bestelling. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Niet tevreden?

Stuur een e-mail als je niet tevreden bent, ik antwoord je zo snel mogelijk. Je hebt recht om (een gedeelte van) je bestelling, ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen na levering te retourneren. Stuur dan binnen 14 dagen een e-mail dat je (een gedeelte van) je bestelling wil retourneren. Na deze melding dien je zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 5 dagen) de bestelling retourneren. Na ontvangst van de retourzending zal het betaalde bedrag binnen 5 dagen terug gestort worden op je bankrekening. Is de zending niet retour gestuurd binnen de genoemde dagen dan vervalt de retourneringen en de terugstorting. Kosten voor terugzenden zijn voor de klant.